vezi mai mult

PLANTĂM PENTRU ŢARĂ, PLANTĂM PENTRU VIITOR!
09.11.2023     
 
Diplome pentru elevii cărora le pasă de viitorul ,,verde,,al planetei Pămînt!!!
31.05.2023     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Realizarea celor două proiecte:1.Proiectul de Înființare a Plantației Forestiere de Protecție și 2.Programul Național de Extindere și Reabilitare a Pădurilor .
24
03.2023
Realizarea celor două proiecte:1.Proiectul de Înființare a Plantației Forestiere de Protecție și 2.Programul Național de Extindere și Reabilitare a Pădurilor .
   
 

Săptămîna aceasta a fost una deosebită și plină de evenimente frumoase pentru ÎS ÎSC ,,Sil-Răzeni,,S-a profitat din plin de vremea generoasă și s-au pus în aplicare două mari,importante proiecte:

   1.Proiectul de Înființare a Plantației Forestiere de Protecție ,  în colaborare cu Autoritatea Publică Locală,,Horești,, Liceul Teoretic ,,Horești,,și Colegiului de Ecologie din Chișinău ,unde pe o suprafață de 9.99 ha s-au plantat puieți ca:nuc,salcîm,măcieș,vișin pufos.

   2.Programul Național de Extindere și Reabilitare a Pădurilor în colaborare cu Autoritatea Publică Locală Dănceni,Liceul Teoretic ,,Dănceni,,Societatea Civilă Dănceni,Casa de Cultură Dănceni și Grădinița s.Dănceni(grupele mari),unde pe o suprafață de 5 ha, s-a semănat ghindă.

   ÎS ÎSC,,Sil-Răzeni,, este profund recunoscătoare tuturor celor implicați la realizarea acestor proiecte.

   An de an,zi de zi suntem gata să contribuim la viitorul verde și sănătos al  Plaiului Natal!!!